به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نظام پرستاری تهران، دکتر مریم حضرتی- معاون پرستاری وزارت بهداشت در این جلسه که با حضور نماینده گان پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران برگزار شد، اظهارداشت: قانون تعرفه خدمات پرستاری سال ۸۶ به تصویب رسید اما به دلایل مختلف و علی رغم پیگیرها و مکاتبات فراوان این قانون اجرایی نشده است.
وی افزود: یکی از زیر ساخت های لازم جهت اجرای تعرفه گذاری خدمات پرستاری، استاندارد سازی خدمات پرستاری و تدوین بسته های خدمتی می باشد که پس از انجام مطالعات و بررسی های بسیار در خصوص تعیین بسته های خدمتی و تعیین ضریب K برای هر بسته؛ 527 خدمت پرستاری تدوین و پس از بازنگری استاندارهای خدمات پرستاری توسط سازمان نظام پرستاری در سایت ملی استاندارد به ثبت رسید. اما متاسفانه به دلایل متعدد اینکار اجرایی نشد.
معاون پرستاری وزیر بهداشت ادامه داد: به دنبال پیام انرژی بخش رهبر معظم انقلاب در روز پرستار سالجاری و تکلیف بر اجرایی کردن این قانون جلسات و پیگیری ها در این خصوص از سر گرفته شد و با تاکید مقام عالی وزارت در اجرایی شدن این قانون بنا به حکمی مدیریت فنی و تخصصی راهکارهای اجرایی قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری به این معاونت محول شد که با استفاده از نظرات و تجربیات معاونت های ذی ربط و سازمان های بیمه گر و نظام پرستاری این امر مهم اجرایی شود.
دکتر حضرتی، گفت: با توجه به اینکه بسته های خدمتی تدوین شده مربوط به سال ۹۰ الی ۹۱ می باشد، ضروت بازنگری آنها در دستور کار معاونت پرستاری قرار گرفت و با دعوت از صاحب نظران پرستاری از دانشگاههای تهران، شهید بهشتی و ایران کارگروه های تخصصی در قالب ۴ گروه تشکیل تا کار بازنگری را تحت نظارت این معاونت انجام می دهند.