رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: در این دوره بخش زیادی از نیروها مبتلا شده و در استعلاجی هستند که باعث شده حجم کار سایر کارکنان بیشتر شود. لذا باید معاونت توسعه از روشهای مختلف کمبود نیروی انسانی بیمارستانها را جبران کنند.
به گزارش پایگاه خبری نظام پرستاری تهران، «عباسعلی کریمی»، در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران، با بیان اینکه شرایط این دوره بیمارستانها سختتر از اسفند و فروردین است، در ادامه وضعیت بیماری کرونا در موج جدید را متفاوت با روزهای شیوع این بیماری در کشور دانست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تفاوت این مرحله از همهگیری کرونا با بحران آغاز همه گیری آن، گفت: ابتدای شیوع کرونا همه مسئولان و نیروهای داوطلب کمک کردند و پا به میدان گذاشتند. درست مانند زمان عملیات که شور و حال عجیبی جبهه را فرامیگرفت و پس از پایان عملیات جبهه دلگیر و ماندن در آن فضا سخت میشد. همبستگی موج اول کرونا نیز تداعیکننده شور و حال عملیات زمان جنگ بود. اما در این دوره به دلایل مختلفی ازجمله ابتلای بخشی از همکاران، کار سختتر و رویکرد مدیریتی مهمتر شده است.
کریمی با اشاره به مسائل جهانی و تأثیر آن بر کشور و همچنین فضای مجازی که همانند تیغ دو لبه عمل میکند، افزود: مهمترین مسئله ما در بیمارستانها و دانشگاه، کووید ۱۹ است و نباید با کوچکترین مسئلهای وارد حاشیه شویم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تأکید بر اینکه درک شرایط بیمارستانها برای من مشکل نیست چراکه تجربه اداره بیمارستان را دارم، ادامه داد: مواجه شدن با بیماران و کارکنانی که به دلیل کرونا و غیرکرونا خسته هستند، کار را برای رؤسای بیمارستانها سخت میکند. اما درک این شرایط برای ما سخت نیست و دانشگاه برای به حداقل رسیدن مشکلات بیمارستانها تلاش میکند و لحظهای در دفاع از کسانی که در خط مقدم از جان مایه میگذارند کوتاهی نمیکند.
انتهای پیام