رییس انجمن علمی پرستاری ایران با بیان اینکه پرداخت پاداش کرونا باید بر اساس میزان مواجهه با بیمار باشد و نه در رابطه با تخصص گفت: اگر میزان مواجهه پرستار با بیمار بیشتر از پزشک باشد باید دریافتی بیشتر داشته باشد و اگر پزشک و پرستار با بیمار مواجهه یکسان داشته باشند، باید حق کرونا یکسان باشد.
دکتر «مسعود فلاحی خشکناب» استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری نظام پرستاری تهران اظهار کرد: میزان حق کرونا ارتباطی با تخصص ندارد، چون حقوق تخصص در جای دیگری مثل حکم حقوقی محاسبه شده است.
وی با بیان اینکه حق کرونا یعنی حق میزان مواجهه با کرونا، افزود: از اینرو میزان پاداش کرونا باید براساس میزان مواجهه و درگیری افراد باشد.
رییس انجمن علمی پرستاری ایران با بیان اینکه سنوات خدمت و مدرک تحصیلی در حکم حقوقی افراد منظور میشوند، گفت: به عنوان مثال بحث تجربه کاری که بصورت گروه شغلی لحاظ میشود و یا کسانی که سمت مدیریت دارند حق مدیریت میگیرند.
دکتر فلاحی با بیان اینکه به اعتقاد من میزان درگیری با کرونا باید ملاک عمل در پرداخت پاداش کرونا باشد، ادامه داد: پاداش کرونایی کسی که 170 ساعت با بیمار کرونایی کار میکند با کسی که ۲۰ ساعت در ماه با بیمار کرونایی کار میکند و یا با کسی که تنها نام و نام خانوادگی بیمار را مینویسد، باید کاملاً متفاوت باشد.
وی افزود: من معتقدم دو آیتم در میزان پاداش کرونا موثر است کمیت مواجهه بر اساس ساعات مواجهه در روز، هفته و یا ماه و دوم کیفیت مواجهه یا میزان نزدیکی بیشتر با بیمار.
استاد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی یادآور شد: مثلاً مواجهه نزدیک در بخش ای سی یو ممکن است بیشتر از اورژانس و یا بخشهای بستری بیمار باشد. چون در بخشهای عادی، بیمار بسیاری از کارهایش را خودش انجام میدهد و مواجهه پرستار یا سایر پرسنل با بیمار کمتر است، اما در بخش ای سی یو همه کارهای بیمار توسط پرستار انجام میشود و کیفیت مواجهه با کیفیت بخش بستری عادی و اورژا نس متفاوت است.
انتهای پیام