«سعید موحدی راد» در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری نظام پرستاری تهران با بیان اینکه نیروی زمینی ارتش از نخستین روز در قم بیمارستان صحرایی ۱۵۰ تختخوابی(بیمارستان و نقاهتگاه) برپا کرد که هفته گذشته جمعآوری شد، در ادامه اظهار کرد: همچنین در تهران، مشهد، شیراز، کرمانشاه، تبریز، ارومیه و بیرجند نقاهتگاه هایی برپا کردیم که در ابتدا در شیراز و تبریز بیماران بستری داشتند.
وی با اشاره به برپایی ۱۰ تا ۱۵ هزار تخت نقاهتگاهی در سراسر کشور توسط نیروی زمینی ارتش افزود: بزرگترین آن در تهران با ۲۰۰۰ تخت بستری بود در قم در روزهای نخست شماری بیمار بستری میشد و در شیراز، تبریز و مشهد نقاهتگاهها فعال بودند.
مسئول پرستاری نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه در تهران بیمارستان هاجر، خانواده و در بیمارستانهای مشهد، تبریز، بیرجند، اصفهان و کرمان بیماران کرونایی بستری شدند، گفت: در دوران شیوع کرونا در کشور از کل مراکز درمانی ارتش ۹۰ درصد آنها درگیر بودند.
موحدی با بیان اینکه یکسری امتیازات از قبیل تشویقهای مالی کوتاه اثر است، خاطرنشان کرد: بهترین روش برای جبران فداکاری و تقدیر از پرستاران احقاق حقوق آنها نظیر اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری، در نظر سختی کار برای پرستاران و برخورداری از حقوق و مزایای آن، بازنشستگیها و … است.
وی یادآور شد: در نیروهای مسلح سالهای تحصیل هم جزو سنوات خدمت محسوب میشود و در برخی مراکز پرستاران با ۲۵ سال بازنشسته میشوند اما در هر صورت در این موضوع سلیقهای رفتار میشود در مواقعی هم برای بازنشستگی سهمیه ۱۰ تا ۱۵ نفری در نظر گرفته میشود.
انتهای پیام